miercuri, 16 septembrie 2009

Rasismul la rumani,

Cei mai prosti oameni de pe fata pamantului sunt rasistii. Mai prosti de cat astia sunt rasistii care urasc propria rasa. Prin asta nu ma refer la aia care zic ca Romania e de cacat, pentru ca si eu zic asta. Vreau sa dedic postarea asta exlusiv unor baieti al caror creier miroase mai urat decat cea mai urat mirositoare diaree. Astia sunt aia care sustin cu mana pe inima ca zona din Romania unde au fost ei sloboziti de curva satului este cea mai frumoasa zona din tara si oamenii de acolo sunt frumosi, destepti, cei mai primitori si cei mai artisti si asa mai departe ca mi se face rau daca mai insiruiesc calitati de-astea.
In realitate un moldovean, un ardelean si un oltean au in comun fix esenta romanismuli. Fiecare dintre ei a crescut cu vaca la pascut si s-a hranit cu slana, branza si ceapa, si fiecare dintre ei crede ca slana si branz si ceapa lui au fost mai gustoase decat ale celuilat, si fiecare dintre ei are o ruda de gradul I care a murit din cauza alcoolului.
De unde incepusem? Ah, da... Pe mine insa, nu ma surprinde modu asta stupid de a gandi. Pe mine ma lasa fara cuvinte ura pe care unu si-o poarta celulialt. Moldoveanu-i prost, ardeleanu-i incet si olteanu ... plm, olteanu e oltean.
Un sigur lucru ii uneste: Moarte bucurestenilor!!! E salvarea lor doar ca sunt prea prosti sa isi dea seama. Fara numitorul asta comun probabil ar fii razboi civil.

In calitate de bucurestean le dau un sfat: Vorbiti in pula mea normal!

Un comentariu:

viorel_moldoveanu' spunea...

nu pot fi mai de acord cu asta, nici daca o scriu io din nou!!! toti sunt ciudati, dar bucurestenii sunt cei mai cei, dupa parerea lor! nu stiu sa conduca, nu stiu sa vorbeasca, au tupeu, etc, samd.. si.. sa ne gandim un pic..cati dintre bucuresteni sunt bucuresteni 100% ? 10 % .. restul sunt tot moldoveni, ardeleni, olteni, si ce mai sunt..cum rezolvam misteru asta?!?