luni, 15 iunie 2009

Riky Martin manelist

Am avut o revelatie saptamana trecuta.

M-am gandit un pic daca e bine sau nu sa o fac publica pentru ca are potentialul de a dinamita lumea showbiz-ului autohton, dar.... HERE GOES:

Doar un lucru ne lipseste, un manelist frumusel! Avem de toate, avem papacioace la fiecare emisiune tv, avem scandaluri, avem rockeri, avem rapperi, avem muzicieni stilati, avem fete care arata bine dar nu stiu sa cante, avem si fete care nu arata bine dar stiu sa cante, si asa mai departe... Dar un manelar cu patratele pe abdomen avem? NU!

Sa vedeti cand va fi slobozita peste noi aceasta napasta! Nici o fata de 14 ani nu va mai visa altceva. Care Enrique, care Justin, care Mutu? Nici vorba frate, un Fernando de la Caransebes cizelat o sa ii faca pilaf pe toti.

Concerte pe noul stadion national cu casa inchisa, turnee nationale pe timp de vara cu lista de asptare la bilete, papusi gonflabile in marime naturala pentru mame si action figure pentru copii, tineti-va bine ca o sa le avem pe toate.

Pana atunci sa traiasca Vali vijelie, Copilu minune si restu, speranta noastra zace in ei. Doar ei pot sa opreasca aceasta potentiala calamitate nationala, pentru simplul motiv ca nu se mai uita nici dracu la ei.

Un comentariu:

La Mosor spunea...

si mai departe?